Vicces pólók segítenek, hogy minden nap sportoljak valamit

Gondolom, senkinek nem mondok újat azzal, hogy az egészséges életmód betartása nem egyszerű dolog. Pedig fontos. Én nem nevezném magam kifejezetten fitness csajnak, nem járok edzőterembe, nincsenek menő fitnesses cuccaim stb… Arra viszont igyekszem figyelni, hogy valamennyi mozgás, valamennyi sport mindig legyen a napjaimban.

Persze én is dolgozom, és munka tán kéne még valamiféle edzést beleszorítanom a napomba. Néha jól esik, más napokon viszont alig tudom rávenni magam. Utóbbira találtam ki, hogy vicces, edzésre ösztönző pólókat veszek. Hátha a nevetés abban is segít, hogy jobban álljak az edzésekhez.

Az egyik ismerősöm a lolmarkt hu boltot ajánlotta. Azt mondta, a pólóiktól garantáltan röhögőgörcsöt kap bárki. Poén szempontjából abszolút adok a szavára, ezért fel is kerestem a weboldalt.

Lolmarkt hu – vicces pólók minden mennyiségben

A lolmarkt hu egyedi, eredeti és nagyon ötletes vicces pólók árusításával foglalkozik. (Illetve kínálatukban találhatók bögrék és a környezetkímélő megoldások szerelmeseinek vászontáskák is.) Pólóik mintáit saját maguk tervezik, az online bolt kínálatában szinte elveszünk a rengeteg poén között.

Az oldalon azonban mégis elég könnyű tájékozódni, mivel az részletes és sokrétű szűrőlehetőségekkel biztosítja, hogy garantáltan megtaláljuk azokat a mintákat, amik érdekelhetnek minket. A főoldalon egyébként rögtön elérjük az öt legnépszerűbb címkét, illetve egy ajándékkereső felületet is találunk, ami gyors és azonnali segítséget nyújt. A bolt kínálatában az iskolai havertól a közeli családtagokig mindenkinek, és a baráti horgásztúrától kezdve az anyák napjáig minden alkalomra találhatunk megfelelő viseletet. Természetesen számos szülinapra való póló van, továbbá igazán széles a kínálat lánybúcsúra és legénybúcsúra szánt pólókból is.

Ráadásul tényleg igaz, hogy minden grafika hihetetlenül eredeti és egyedi ötlet, valószínűleg nem fog velünk gyakran szembe jönni az utcán. Vagy ha igen, akkor mindketten tudni fogjuk, honnan öltözködik a másik.

A webshopon keresztül akár azonnal megrendelheted a kívánt (szigorúan jó értelemben) könnyfakasztó ruhadarabot. Online rendelés esetén nem kell sokat várnod, mert hihetetlenül gyorsak: a póló már 1-2 napon belül megérkezik hozzád. Ha azonban nem szeretsz online ruhát venni, vagy csak szeretnél személyesen meggyőződni arról, hogy a pólók minősége a lehető legkiválóbb, ezt is megteheted. A lolmarkt hu ugyanis országszerte 13 üzlettel rendelkezik, ahol akár 2-3 perc alatt elkészítik a kiválasztott pólót. Az üzletek listáját és pontos helyét a weboldalról szintén megtudhatod.

Nem találtam azt, ami igazán kéne, de itt ez sem baj

A lolmarkt hu boltjában történő vásárlást az sem akadályozhatja meg, ha nem találsz olyan grafikát, ami teljesen megfelelne az igényeidnek. Sőt! Akkor is fordulhatsz hozzájuk, ha van egy remek pólóötleted, amit meg szeretnél valósítani.

A cég ugyanis teljesen egyedi pólók elkészítését is vállalja egy darabtól akár több száz darabos rendelésekig is. Ha szeretnél olyan pólót viselni, ami a te fejedből pattant ki, csak személyesen el kell látogatnod az egyik üzletbe, az ott dolgozók pedig segítenek valóra váltani az álmod.

Attól félsz, hogy nem tudsz rajzolni, ezért a póló fejben jobban néz ki? Nos… nem kell félned! A lolmarkt hu ugyanis profi grafikusai ugyanis csupán az általad elmondottakból is képesek megalkotni a tökéletes látványtervet.

Végül én sem találtam olyan pólót, ami tudna segíteni a sportolásban, viszont terveztem párat, úgyhogy nemsokára utána is olvasok az oldalon, hogy pontosan hogyan lehet saját ötlet alapján pólót csináltatni. Előtte viszont azért bevásárolok, mert találtam néhány olyan pólót, ami nélkül nem lehet élni…