Nemcsak fitness, hanem autóápoló is!

Sonax autóápolási termékek | Olajwebshop.hu - kenőanyag megbízható forrásból

A legjobb barátnőmmel már régi vágyunk egy közös vállalkozás. Már a koncepciót is kitaláltuk: az ő része egy autóápoló szalon lesz, az enyém pedig egy fitness terem. Így, amíg valaki edzésen van, addig a szalonban leápolják az autóját.

Nagyon jól haladtunk az előkészületekkel, a fitness terem már konkrétan el is készült. A barátnőm az autószalonhoz kereste a megfelelő felszereléseket. Viszonylag gyorsan megtalálta az Olajwebshop.hu oldalát, és azon belül is a Sonax autóápolási termékek | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból ragadta meg a figyelmét. A műanyagtól a bőrápoláson keresztül a mikroszálas kendőkig, mindenféle autóápoló termék megtalálható volt itt. Nagyon jó visszajelzéseket, kommenteket olvasott a cégről, ezért úgy döntött, hogy tőlük fog először rendelni, és ha beválnak, akkor állandósítja a termékeiket.

Miután megérkezett a rendelése, otthon a saját autóján ki is próbálta, hogy mit tudnak. A várakozásait felülmúló eredményt kapott a végén. Mindent könnyen, gyorsan és gördülékenyen tudott használni. Miközben leápolta az autóját, megszületett benne a gondolat, hogy az autószalonnál egy külön szolgáltatás lehetne, hogy adva lesz a lehetőség az önálló autóápolásra is. Főleg most, hogy a Sonax autóápolási termékek | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból oldalról meg tudja rendelni a szükséges eszközöket.

A megnyitó

Eljött végre a megnyitó napja, jöttek a vendégek szépen sorban. Tele volt a fitness, és az autóápoló szalon is elkezdett megtelni. A várttal ellentétben, a csináld magad autóápolásnak nagyobb keletje volt. És, ami tényleg nagy meglepetést okozott, hogy sokan meg akarták vásárolni a használt eszközöket. Mivel, amúgy is az első napunk volt, ezért gyorsan eldöntöttük, hogy rendben, a Sonax termékek is megvásárolhatóak ma, a többit pedig megbeszéljük, miután bezártunk.

A nap végére teljesen kimerültünk, és az autóápoló készletünk is jelentősen megcsappant. Első körben leültünk megbeszélni, hogy akkor akarjuk-e állandósítani a Sonax termékeket, vagy a mai csak amolyan egyszeri alkalom volt. Végül arra jutottunk, hogy egyenlőre megrendeléseket fogunk felvenni, és az alapján rendelünk havonta. De mivel sürgősen pótolni kellett a már eladott Sonax termékeket, ezért gyorsan felmentünk a Sonax autóápolási termékek | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból lapra.

A folttisztító és a szélvédőmosó aratta a legnagyobb sikert, ezért abból rendeltünk a legtöbbet, meg persze a bőrápolóból és a kendőkből, szivacsokból, mert azok is elég jól fogytak. Közben átolvastuk a honlapot, hogy még mi mindent lehet itt elérni. Az Olajwebshop.hu széles választékkal rendelkezett az autó- és motorolajok terén, és ezek mellett még számos hasznos kiegészítő is megtalálható volt itt. Gondoltuk, ebből később még hasznot hajtunk, egy rövid megbeszélés után már kész is volt az ötletünk.

Versenyezzünk!

A fitness és az autóápoló szalon is nagyon pörgött, alig győztük kiszolgálni a vendégeket. Az autószalonnál már két héttel előbb be kellett jelentkezni, mert folyamatosan be volt táblázva. Nem győztük rendelni a mindenféle tisztítószereket, kencéket, mert egyre többen akartak otthonra is Sonax termékeket.

A nagy lelkesedésre való tekintettel kitaláltuk, hogy hetente versenyt fogunk rendezni, ahol az Olajwebshopból rendelt termékcsomagokat lehet majd megnyerni. Minden héten más-más összeállítás lesz, azonos összegben persze. Amikor az első csomagot állítottuk össze, a Sonax autóápolási termékek | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból oldalról összegyűjtöttünk minden szükséges ápolási kelléket. A verseny tartalmazott fitness és autóápolási feladatokat is. Hihetetlenül jól sikerült, és nagy örömmel adtuk át az első helyezettnek a díját.

Mivel minden héten más-más ajándékcsomagot akartunk összeállítani, ezért ehhez kértünk egy kis segítséget az Olajwebshop.hu-tól. Az ott dolgozók szívesen adtak nekünk szakszerű tanácsokat, ami alapján a következő néhány hét nyereményét könnyedén összeállítottuk. Miközben beszélgettünk, kiderült, hogy ez egy magyar cég, ami már tíz éve foglalkozik kenőanyagokkal és azok beszerzésével. Ez plusz lelkesedéssel töltött el bennünket, hiszen a vállalkozásunknál igyekeztünk hazai, és lehetőleg nem multis cégek termékeit beszerezni.

Nem probléma!

Pár hónap után már kialakult a rendszeres vendégkör, megvoltak a törzsvásárlóink. Volt egy kedvenc párosunk, akik felváltva osztották meg egymás között a fitnesst és az autóápolást. Egyik alkalommal félig szomorúan, félig boldogan mesélnek, hogy elköltöznek, mivel a vágyott álomházat néhány várossal odébb sikerült megtalálni. Viszont sajnos olyan messze van az új hely, hogy nem fognak tudni rendszeresen visszajárni hozzánk. Ezért megkérdezték, hogy honnan rendeljük az autóápoló eszközeinket. Mondtuk, hogy a Sonax autóápolási termékek | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból oldalról, és onnan ők is tudnak rendelni, és házhoz szállíttatni.

Egy másik alkalommal olyan problémával jött hozzánk egy vendég, hogy egy bizonyos típusú kenőanyagot és szűrőt keres, de eddig csak nagyon horror áron talált. Az volt a kérése, hogy konzultáljunk az Olajwebshoppal, hogy esetleg be tudják-e szerezni, valamivel barátságosabb költségekkel. Mondtuk, hogy persze, amit tudunk, megteszünk. Fel is vettük a kapcsolatot a bolttal, ahol készségesen segítettek nekünk. Azt mondták, hogy bár néhány napba beletelik, meg tudják szerezni a kenőanyagot és a szűrőt is, valamivel kedvezőbb áron. A vendégünk nagyon örült, hogy ezt megtudtuk oldani, nem győzte megköszönni a segítségünket.

Jó érzés volt, hogy megtaláltuk ezt a nagyszerű üzletet és, hogy a vállalkozásunkkal és az ő termékeikkel segíthetünk másoknak. Az autóápoló termékek mellett felfedeztük a különböző kenőanyagokat és szűrőket, adalékokat, gyertyákat, speciális téli termékeket, és még kitudja mennyi mindent. Vicces volt belegondolni, hogy az egész a Sonax autóápolási termékek | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból oldal böngészéséből indult. Hiszen mi először csak az autóápoláshoz szükséges eszközöket akartuk beszerezni, de végül sokkal több problémára találtunk megoldást.

Hogyan tovább?

A sikerünkön felbuzdulva elkezdtünk gondolkodni, hogy tudnánk-e még valamit kihozni a meglévő vállalkozásunkból. Nem nagy dolgot, csak valami kisebb bővítést. Végül arra jutottunk, hogy az autós irányt kellene tovább fejleszteni. Tehát, adta magát az ötlet, hogy a meglévő autóápoló szalonunkhoz egy autószerelő sarkot fogunk felhúzni. És így már nem csak a Sonax autóápolási termékek | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból fogjuk rendelni a termékeket, hanem az Olajwebshopon található többi kategóriából is.

Mivel nagyszerű árakkal és gyors kiszállítással dolgoznak, ezért ez nem is volt kérdés. A vásárlóink, vendégeink visszajelzése is mindig pozitív volt az Olajwebshopról, és ez csak még jobban megerősítette a beléjük vetett bizalmunkat. Ráadásul a weboldalukon vezetett magazinban érdekes és aktuális autókkal és motorokkal kapcsolatos cikkeket közölnek. A mi fiatal vállalkozásunknak pont ilyen helyre van szüksége a sikeres működéshez. A rendelt termékekkel biztospontot tudtunk kialakítani a vendégeink számára.

Összegezve tehát, egy jó ötlet generálta a lendületet és a kitartást a megvalósításhoz. A minőségi felszerelés és szakértelem megmutatta a vendégeknek, hogy érdemes ide járniuk, mert megkapják amiért jöttek. Ennek a képnek a kialakulásához az Olajwebshop termékei és hozzáértése elengedhetetlen volt.