Fitnesskedvelőként fontos a prevenció

Ha valamihez mindenkinek van valamilyen kötődése, hát akkor az a testedzés, sport, fitness: és ahány ember, annyiféle hozzáállás. A pozitív fitness-szemléletet sajnos tapasztalataim szerint az iskolai, kötelező testnevelésórák sem segítik elő, a lehető legritkább esetekben vannak a diákok igényeihez és képességeihez szabva, pedig a fitness borzasztóan fontos lenne a későbbiekre nézve; csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának esélyét, nagyon hasznos szerepet tölthet be a pszichés állapotok javításában is. Léteznek kifjezetten csapatsportok, és keveset tudok elképzelni, amit ne lehetne társasággal űzni, így igazából a közösségi kapcsolatok ápolásában is segítséget nyújthat, de mégis az egészségügyi-preventív jellegét emelném ki.
Az egészségügyi prevenció mindig is fontos volt számomra, hiszen a családomban sajnos számos, a megfelelő életmóddal akár meg is előzhető betegség is volt, amelyeknek többnyire nem lett szép vége… én pedig igyekeztem tanulni a másik hibáiból, hogy velem ezek minél kisebb eséllyel eshessenek meg.

Éppen ezért a fitness mellett rendszeresen jártam szűrővizsgálatokra, és amennyiben valamilyen táplálékkiegészítőt vagy vitamint kellett szednem, szükségem volt a megfelelő forrásra is, ahol ugyanazokat képviselik, mint én. Egy kedves barátom ajánlatára kerestem fel annak idején a Prevenció Patika oldalát, amikor a gyógyászat témája került szóba: fontos szempont volt, hogy ár-érték arányban korrekt helyet találjak, viszont stabil háttérrel, amire mindig tudok számítani. Szintén nem hagytam figyelmen kívül a széles választékot sem, hiszen sok esetben nem csak magamnak, hanem családom részére is kellett különböző termékeket vásárolnom, viszont a Prevenció Patikában szerencsére minden megvolt, amire szükségem lehetett: számos terméket forgalmaztak a szív- és érrendszeri betegségekre, betegápoláshoz, bőrgyógyászatra, de még a kutyámnak is tudtam náluk szuper immunerősítőt szerezni, ami idős korára való tekintettel nagyon jónak bizonyult.

A Prevenció Patikának köszönhetően nem kellett már sok helyre futnom, vagy több helyről rendelnem a családom gyógyászati termékeit, hiszen náluk mindent megkaptam egy helyen! Aminek nagyon örültem, az az, hogy a termékeikre 100 %-os árgaranciát is vállalnak, azaz, hogy biztosan a megrendelt áron történik a kiszállítás – mert hát valljuk be, az elmúlt időszakban sok webáruház már felugró ablakokban is jelzi, hogy csak a számlára kiírt ár a biztos, mert addig sajnos történhet drágulás… Szintén pozitív, hogy legálisan működő gyógyszertárként 16 egészségpénztárral is kapcsolatban állnak, nem mellesleg, más hasonló cégektől eltérően egészségügyi szakemberekkel is fel lehet venni a kapcsolatot az erre vonatkozó menüpontot használva!

A kiszállításuk is mindig gyorsnak és gördülékenynek bizonyult, sosem történt semmilyen fennakadás, a termékek is mindig tökéletes állapotban érkeztek meg. Ha gyógyászatról van szó, én ma már mindenkinek a Prevenció Patikát ajánlom, természetesen fitnesstársaimnak is, és azt kell mondjam, az a tapasztalat, hogyha valaki egyszer rendel, az jó eséllyel visszatérő vendégük lesz, legalábbis az én ismerősi körömből. Van olyan ismerősöm, aki kifejezetten azért “szokott rá” a Prevencióra, mert sok olyan világmárka volt, amit eddig ő maga is több helyről kellett, hogy beszerezzen, sok esetben magasabb vagy éppen bizonytalan áron, így abszolút nem volt kérdés, hogy kik mellett teszi le hosszabb távon a voksát. Saját részre jómagam elsősorban az allergiámra szerzem be itt a szükséges szereket, hiszen ezek nélkül egy-egy allergiaszezon szinte túlélhetetlen. Na mindegy is, összességében, ha valaki a legjobb online patikát keresi gyógyászati termékeinek beszerzéséhez, a Prevenció Patikán melegen tudom ajánlani!

gyógyászat