Elengedhetetlen a jó gumiabroncs, ha sportolni szeretnék járni

Mindig is az életem szerves részét képezte a sport már egészen kicsi koromtól kezdve. A szüleim úgy neveltek, hogy fontos, hogy az ember mindig mozogjon valamit, hiszen fitten tartja a testet és a lelket is. Mindezt tették úgy, hogy a sportolást nem büntetésnek éreztem, hanem egyfajta jutalomnak, ami egész életemen keresztül elkísér. Hálás vagyok nekik, hisz nekem nem volt sose nyűg, ha elmentem mozogni. Régebben az iskolai tesiórák keretein belül vezettem le a feszültséget, ám amióta felnőtt vagyok, edzőterembe kell járnom, ha sportolni támad kedvem. Próbáltam már az otthoni tornát is, viszont sajnos az nekem nem igazán jött be.

Az egyetlen negatívum a teremmel kapcsolatban, ahova járok az az, hogy nincs túl közel a lakhelyemhez, ezért autóval kell odautaznom. No nem mintha panaszkodnék, így legalább nem esik ki túl sok idő az utazással. Télen különösen jól esik, hogy csak beülök a meleg autóba, és megyek is. Sajnos pont egy ilyen hideg – nyirkos időszakban történt az meg velem, hogy az autóm gumiabroncsai tönkre mentek, és így nem tudtam közlekedni vele. A tömegközlekedést kellett igénybe vennem, ami nem hazudok, nem volt túl jó élmény összességében, és nagyon későn is értem haza. Tudtam, hogy ez nem mehet így tovább, így megoldás után kellett nézzek.

Miután elmeséltem a terem recepciósának, hogy mi történt velem, ő azt javasolta, hogy látogassak el a gumidiszkont.hu oldalára, mert ő mindig onnan rendel, és szerinte a minőség is garantált ott, valamint még sosem csalódott ebben a cégben. Úgy voltam vele, hogy nincs mit veszíteni, így amikor hazaértem, a keresőbe beütöttem azokat a kulcsszavakat, amikre emlékeztem a beszélgetésből, így a következőket írtam le: Gumidiszkont autógumi kereső – gumiabroncs akár másnapi kiszállítással. Az nagyon megmaradt, hogy ha az ember időben rendel, akár a következő nap meg is kaphatja az áhított terméket. Ez mindenképpen vonzó ajánlatnak tűnt számomra, tekintve, hogy igen csak szorult helyzetben voltam.

Tudom, hogy elvileg nem szabad a borító alapján ítélni, de azt gondolom ennek ellenére mégis, hogy egy webshopnak igen is fontos, hogy kellemes kinézete legyen. Tagadhatatlan, hogy ennek a feltételnek megfelel a gumidiszkont.hu oldala. Rákattintottam a részletes keresés fülre, hogy beírhassam a megfelelő paramétereket, amik elvileg segítenek abban, hogy ki tudjam választani a megfelelő gumiabroncs szettet. Az árakat sem gondoltam vészesnek ahhoz képest, amikkel eddig dolgom volt, így nem volt más hátra, mint megvásárolni a termékeket.

Fontos szempont volt nekem, hogy lehessen készpénzzel fizetni a futárnak az átvételkor. Tudom, tudom, ez a 21. század, ahol mindenki elektronikusan fizet, de sajnos múltbéli rossz tapasztalatok miatt én jobban szeretem, ha a megrendelt termék átvételekor tudom kifizetni a vételárat. Itt ezzel nem is volt semmi probléma, tudtam ilyen opciót választani. Mivel jogi végzettségem van, szintén jelentős feltétel volt, hogy a megfelelő jogszabályhelyek is fel legyenek tüntetve. A vevő az általános információk fülön tud erről tájékozódni, ott van minden feketén – fehéren leírva.

Összességében a rendelés folyamata és a kiszállítás is teljesen rendben zajlott, mindenfajta fennakadás nélkül. A céget nagyon korrektnek tartom, és rettent hálás vagyok az edzőterem recepciósának, hogy megosztotta velem a jól bevált webshopot, ahonnan ő is szokta rendelni a gumiabroncsait. Ha valaki hasonló témában kérne tőlem tanácsot, én is szívből ajánlanám a gumidiszkont.hu-t.