Edzés után még egy kis üzlet is belefért

Mostanában minden héten elszoktam járni edzeni. Imádom ezeket az órákat, hiszen teljesen feltöltenek és még az alakomnak is jót tesznek. Nagyon sokáig nem sportoltam rendszeresen, de amióta igen, sokkal jobban bírom a stresszt is. Ez egy nagyon jó előny számomra, hiszen nemrégiben indítottam el az első vállalkozásomat, ami nem kevés stresszel járt. Az alapítás folyamata sem volt zökkenő mentes éppen ezért úgy döntöttem, hogy a lehető legtöbb segítséget fogok kérni az indulást követően. Minden olyan feladatra, amit mások is el tudnak végezni helyettem van egy emberem vagy egy csapatom. Így sokkal gördülékenyebben mennek a dolgok és az egyes területeket a megfelelő, hozzáértő emberek vezetik. Ez nagyban meg tudja könnyíteni a munkámat. Ez volt talán az egyik legjobb ötletem a vállalkozásom után.

Az egyik legjobb cég, akikkel együtt dolgozok az a Székhelyszolgáltatás24. Ha szükséged lenne ilyen cégre: székhelyszolgáltató budapest területén, akkor mindenképp nézd meg az oldalukat. Nagyon sok hasznos információt meg lehet találni rajta.

Amikor én kerestem székhelyszolgáltatók után, akkor nem volt egyszerű dolgom. Még egyik ismerősömnek sem volt ilyen cégekkel tapasztalata, így csak az internetre tudtam hagyatkozni. Viszont amikor rátaláltam a székhelyszolgáltató budapest legjobb honlapjára, akkor már nem is volt kérdés, hogy őket fogom megbízni.

A weboldal nagyon igényes látszik, hogy alaposan át lett gondolva milyen legyen. Szép a design, a színek is jól ellettek találva és nagyon könnyen használható. Ha keresel valamit, szinte egyből megtalálod. Ha mégis maradna valami kérdésed, akkor bátran felteheted nekik, szívesen válaszolnak. Nekem is volt pár kérdésem és nagyon segítőkészek voltak.

Az oldalon egyébként minden olyan információ megtalálható, ami szükséges ahhoz, hogy el tudd dönteni, neked szükséged van-e erre a szolgáltatásra. Megtudhatjuk milyen feladatokat látnak el, hogyan néz ki a közös munka és mikor érdemes őket megbízni.

A székhellyel ugyan nincsen nagyon sok munka, viszont abban az időben, amíg azokat az ügyeket intéznéd sokkal fontosabb feladatokat tudsz ellátni. Feltéve, hogy kiszervezted a székhely munkáit.

A Székhelyszolgáltatás24 segít olyan székhelyet találni, ami megfelel számodra. Választhatsz iparűzési adó mentes székhelyet is, Újlengyelben például erre már van is lehetőség. Viszont azt mindenképp mérlegelni kell, hogy neked ez lesz-e a legjobb megoldás. Hiszen lehetséges, hogy itt nem kell iparűzési adót fizetni, de lehet, hogy neked nem ez fogja megérni. Ezt érdemes a könyvelőddel átbeszélni, aki pontosan látja, hogy milyen költségeid vannak.

Megbízással minden postai küldeményt átvesznek, így nem eshetsz abba a hibába, hogy nem veszel át egy fontos levelet, majd ebből baj adódik. A Székhelyszolgáltatás24-nek köszönhetően minden leveled időben át lesz véve és egyből e-mailen el is küldik a részedre. A csomagokat is megkapod. Ezeket összegyűjtik és minden hónap elején elküldik az általad megadott címre.

Havonta egyszer ingyenesen biztosítanak számodra tárgyalót, így még külön bérelned sem kell. A székhelyen nem kell külön adminisztrációt fenntartanod és minden alkalommal törvényszerűen és jogszerűen járnak el. Ez annak is köszönhető, hogy szoros kapcsolatban állnak ügyvédi irodákkal. Pénzügyileg a cég stabil, így attól sem kell tartani, hogy idő közben megszűnnek vagy egyéb probléma adódik.

Teljes mértékben megbízhatóak és lelkiismeretesen végzik a munkájukat. Már több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek, így bármilyen feladatok is kapnak, nagy valószínűséggel tudni fogják hogyan járjanak el.

Amennyiben már rendelkezel székhellyel, de váltani szeretnél, akkor arra is van lehetőség. Székhelyet mindenféle indoklás nélkül meg lehet változtatni. Ha még nincs székhelyed és az otthonod van bejelentve székhelynek, akkor mindenképp érdemes lehet elgondolkozni azon, hogy ezen változtatsz. Egy külső székhely azért is jó választás, mert így a hatósági emberek és az eljárások nem az otthonodban fognak történni. Az otthoni idillt és a családot ettől meg tudod kímélni és a magánéletet és a munkát külön tudod választani.

Ha a leírtak alapján Te is szívesen rábíznád a székhelyed feladatait a Székhelyszolgáltatás24 csapatára, akkor látogass el az oldalukra és döntsd el, hogy őket szeretné-e megbízni ezzel a feladattal. Bízok benne, hogy neked is tudnak majd segíteni.