Csőtörés a fitness teremben, vagyis az ajándék kondibérletem története

Múltkor edzeni készültem a szokásos helyi terembe egy péntek este. Alig vártam már, hogy levezessem a hét során felgyülemlett stresszt és feszültséget. A terembe érve láttam, hogy az edzőterem tulajdonosa, akivel összebarátkoztunk az idők során, idegesen sétál fel-alá telefonjával a kezében. Azzal fogadott, hogy ne haragudjak, de ma nem lesz edzés. Tegnap csőtörés volt a teremben, a víz el van zárva. A szaki, akit kihívott, mára ígérte magát, de nem jött el, és most már a telefont sem hajlandó felvenni.

Ekkor mutattam meg neki azt a vállalkozást, amelyhez én is mindig fordulni szoktam, ha csőtöréssel, vagy vízvezeték-szereléssel kapcsolatban akadnak gondjaim. Én akkor találtam rájuk, amikor sürgősen segítségre volt szükségem, mert eldugult a WC-m, és ők voltak az egyetlenek, akik néhány órán belül kiérkeztek és el is hárították ez a kellemesnek egyáltalán nem mondható problémát. Kértem, hogy írja be a keresőbe, hogy vizgazfutesszerelo24 hu, és máris ott lesz a találat. Így is történt.

Ez a vállalkozás kincset érő szolgáltatást nyújt, sürgős segítséget biztosítanak víz- gáz- fűtésszereléssel és duguláselhárítással kapcsolatosan felmerülő gondok esetén. Több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkeznek, profi szakembereket alkalmaznak, és minden előforduló problémára megoldást nyújtanak, ha szükséges. Budapest bármely kerületébe és Pest megye bármely településére kiszállnak, ha kell.

Vízszereléssel kapcsolatosan vállalnak duguláselhárítást, csatornázást, lefolyótisztítást, csatornakamerázást és csatornatisztítást, és ami most ami esetünkben a legfontosabb volt ugye, csőtöréssel kapcsolatos hibaelhárítást. Bármilyen meghibásodásról van szó, nyomó-, szennyvíz vagy fűtésrendszer esetén is akár, műszeres bemérést alkalmazva oldják meg a felmerülő nehézségeket. Nemcsak családi házak, de lakások, társasházak még ipari létesítmények képviselői is kereshetik őket, ha valamilyen gond merülne fel a már említett területeken. Ezeken kívül segítséget nyújtanak még WC dugulással, szereléssel és cserével, csaptelep szereléssel és cserével kapcsolatos feladatokban is. Lehet őket keresni mosogató bekötéssel, de akár kazánszereléssel kapcsolatban is.

A felsoroltakon kívül foglalkoznak még gáz- és fűtésszereléssel is, ha esetleg ezeken a területeken akadna problémánk. Profi szakemberekből álló csapattal dolgoznak, 24 órás ügyeletben. A tanácsadás ingyenes és munkavégzés esetén nincs kiszállási díj. Szerintem ezek azért igencsak kedvező feltételek az ügyfelek számára és kevés az olyan cég, aki ennyi kedvező szolgáltatást nyújt. Ha tárcsázzuk a honlapon található telefonszámot, vagy visszahívást kérünk, a szakemberek rövidesen felveszik majd velünk a kapcsolatot. Ekkor sor kerül a probléma minél pontosabb feltérképezésére és gyors kiszállást követően remélhetőleg a megoldására is.

Tárcsáztuk is a számot mi is a megadottak szerint, és néhány kicsengés után fel is vették a telefont. Felvázoltuk, hogy mi a probléma, a vonal túlsó végén azt ígérték, rövidesen kiszállnak egy szakemberrel felmérni a helyzetet.

Én közben viszont nem vártam már tovább, ha már a terem zárva és úgysem tudok edzeni, gondoltam elmegyek futni inkább a házunk közelében lévő sportpályára. Így is tettem. Örültem, hogy ajánlhattam másnak is a vizgazfutesszerelo24 hu oldalt, hiszen nekem is nagyon jó tapasztalataim vannak erről a profi csapatról.

Másnap reggel örömmel hívott az ismerősöm, hogy miután elmentem, a szakemberek egy órán belül kint voltak és pár órán belül meg is oldották a problémát. Úgyhogy következő reggel végre kinyithatott, hogy az edzőterem zavartalanul működhessen tovább. A szívességért cserébe pedig, hogy ilyen korrekt és profi céget ajánlottam neki, egy 10 alkalmas kondibérletet kaptam tőle ajándékba. Még aznap este el is mentem és egy jót mozogtam, el is használva a meglepetés bérletről az első alkalmat.