Alkohol nélkül egy egészséges életért – Lelkileg és fizikailag egyaránt!

A fitt életmód nagyon fontos számomra, ahogyan az is, hogy a körülöttem élők és hasonlóan, egészséges módon éljék le életüket. Mindennapjaim szerves része a testmozgás és az ételek, italok kapcsán is mindig próbálok odafigyelni. Na ez nem azt jelenti, hogy nem csúszik le néhány pohárka vodka vagy nem eszek meg néhány szelet csokoládét, csak mindent mértékkel fogyasztok és lehetőleg ritkán. Anyával azonban nem ez volt a helyzet és igazából miatta is tértem rá erre az életmódra. Sajnos alkoholfüggő volt kicsi korunktól kezdve és nagyon nehezen tudott belőle kikecmeregni, egyedül nem is ment neki. Apa elhagyta és a családunk többi tagja is elfordult tőle akkor, amikor a legnagyobb segítségre lett volna szüksége. Szerencsére ekkor jött képbe a felepulok.hu Alkoholizmus kezelése FELÉPÜLÖK | Leszokás az alkoholról – komplex alkoholelvonó kezelés, mely megmentette a családunkat és anya életét is visszaadta.

Mi is ez a komplex alkoholelvonó kezelés?

A felepulok.hu egy komplex alkoholelvonó kezelést kínál, mely megoldást jelent mindenki problémájára. Amint eldönti valaki, hogy ő igenis véget szeretne ennek vetni és teljesebb, boldogabb, egészségesebb életet élne, a felépülők máris a segítségére sietnek. Nagyon kiforrt, tökéletesen megtervezett programjuk van, mely a Minnesota-modellen alapul. Erről bővebben egyébként a weboldalukon olvashatsz, a felepulok.hu-n, én csak nagy vonalakban szeretnék mesélni egy kicsit a programról és a munkájukról. Ennek egyik oka az, hogy megmentették édesanyám életét és visszaadták az emberekbe vetett hitemet.

Amikor anya eldöntötte, hogy véget szeretne vetni az állapotának a segítségemet kérte, hogy keressek neki egy elvonó kúrát, ami ténylegesen használ. Hosszas kutakodás után jöttek szembe a felépülők, akiknek az Alkoholizmus kezelése FELÉPÜLÖK | Leszokás az alkoholról – komplex alkoholelvonó kezelése azonnal megfogott. Lássuk is, hogy miért!

A teljes folyamat egy állapotfelméréssel kezdődik, ahol szakértők fogják megállapítani a páciens állapotát és megegyeznek a későbbiekről. Sajnos van olyan beteg, akinek nem elég egy elvonó, lehet, hogy kettő-háromra is szüksége lesz. Mivel anya már elkezdte a leszokást fejben és próbálkozott amikor végre eljutottunk hozzájuk, azt jósolták, hogy elég lesz egy alkalom. Ezt követően kezdődhettek meg a konzultációs alkalmak, melyeken én is részt vehettem, hiszen lehetőség van családi konzultációra. Minden egyes alkalmon ott voltam és a konzultációt vezető szakemberrel együtt tartottuk a lelket édesanyámban, hogy higgye el, hogy a legjobb kezekben lesz és nincs mitől tartania.

Voltak természetesen pontok, amikor elbizonytalanodott, de a több éves tapasztalat diadalmaskodott a felépülők felől és mindig tudták, hogy mit kell mondani, hogy visszajöjjön a kedve és mosolyra derítse. Jó pár alkalmon túl voltunk amíg készen állt a 28 napos bevonulásra. Szerencsére nagyon hívogató, zöldben fekvő házikóban töltik el a betegek, azaz felépülni vágyók az egy hónapot, így nyugodt szívvel hagytam magára.

Aggódjak az elvonó miatt?

A honlapon egyébként virtuális sétára is lehetőség van, hogy lecsekkolhassuk, hogy tényleg jó helyre kerül be családtagunk vagy ismerősünk. Igényesen berendezett, letisztult házikó, mégis az otthon melegét árasztja. Gyönyörű környéken fekszik és a fürdőszoba kész mese: nem csupán zuhany, de masszázskád is van benne, ha kikapcsolódnánk egy hosszú nap után. Egy elvonókúrán pedig minden nap hosszú.

A program és a konzultáció díja megtalálható az oldalukon azzal együtt, hogy pontosan miket foglalnak magukba. A 28 napos program ára egyébként tartalmazza természetesen a szállást teljes ellátással, a külsős programokat, a családtagok lelki felkészítését és az utókezelést is. Ugyanis úgy tartják a felépülők, hogy nem lehet teljes mértékbe leszokni, csupán meg lehet tanulni azt, hogy könnyedén felülkerekedjünk a sóvárgáson nap, mint nap. Ez az őszinte hozzáállás teszi őket hihetetlenül szimpatikussá és emberivé, ugyanis beismerik azt, hogy ők, mint emberek, ugyanúgy esendők, mint bárki más. Nekik is problémáik voltak, de mára már sikerrel küzdik le őket napi szinten és segítenek másoknak is. Sőt, céljukká, hivatásukká tűzték ki azt, hogy segítséget nyújtsanak a rászorulóknak. Ennél nemesebb dolgot pedig elképzelni sem tudok.

Anya is náluk épült fel sok más anyukával, apukával és társsal együtt. Ha esetleg van a közvetlen környezetedben olyan ember, akiről tudod, hogy gondokkal küzd, ne tétovázz. Nem csupán a testet, de a lelket és felemészti ez a káros szenvedély, mely korunk egyik legnagyobb problémája is egyben. Látogass el a felepulok.hu-ra és olvass tovább az Alkoholizmus kezelése FELÉPÜLÖK | Leszokás az alkoholról – komplex alkoholelvonó kezelés részleteiről!