A szülinapi ajándék

Elmondhatom, hogy a mozgás, a sport teljesen az életem része. Ez így van már évek óta és nem is akarom, hogy máshogy legyen. Én kifejezetten örülök annak, hogy manapság már millió féle edzésformát lehet kipróbálni, amit igyekszem is kipróbálni, ahogy csak tehetem.

Például az egyik mostani kedvencem a jóga. Szinte nekem találták ki. Nem múlhat el hét jógázás nélkül, ezt biztosan állíthatom. Valójában csak egy évvel ezelőtt kezdtem el komolyabban jógázni, de mára már teljesen az életem része lett.

A másik szintén kedvenc edzésforma a cross training. Tudom, ez teljesen más kategória, mint a jóga, de talán pontosan ezért szeretem annyira, mert így mindig valami teljesen mást csinálok. Jó a hangulat, totál átmozgat és még közel is van a lakásomhoz az edzőterem. Mi kell még?

Ezzel az utóbbi csapattal olyannyira baráti lett a viszony, hogy idén nyáron elhatároztuk, hogy egy különleges módon fogjuk az edzőnk születésnapját megünnepelni. Ehhez a balatonpro.hu oldalról választottuk ki a születésnapi csomagot. Ez a vállalkozás különböző hajós programokat kínál a Balaton vizén. Rengeteg féle csomagajánlatból lehet választani, a legkülönfélébb programokra, pont ezért választottuk a születésnapi hajós programot.

A cég kétféle programot ajánl. Az egyik egy hosszabb, 4 órás, míg a másik ennek a kétszerese, egy 8 órás, ami tulajdonképpen egy egész napos elfoglaltságnak is számít.

Mit tartalmaz a 4 órás program? Ez a csomag tartalmazza magát a hajót és tulajdonképpen a szülinapi partyt a Balatonon. Jár hozzá ajándék pezsgó, hogy természetesen legyen mivel koccintani, illetve nem csak pezsgőt, hanem egyéb alkoholos és nem alkoholos italokat is tartalmaz azért, hogy mindenki a kedvére válogathasson az italokból. Emellett rendelkezésre állnak a bulizó csapat számára strandeszközök is, így nem csak a hajón tudják élvezni a programot, hanem a vízben vagy akár a parton is. Mindezek mellett pedig egy igazi szülinap nem lehet teljes torta nélkül, így ez is a csapat rendelkezésére áll, amit a cég biztosít.

balatonpro.hu

Mit tartalmaz a 8 órás program? Tulajdonképpen ugyanezt azzal a különbséggel, hogy ugye nem 4, hanem 8 órát lehet eltölteni a hajón, illetve egy másik fontos különbség, hogy a 8 órás csomag esetében az árban benne foglaltatik egy ebéd vagy vacsora, amelyet a csapat dönthet el, nyilván attól függően, hogy mikor fut ki a hajó. Mivel ebben az esetben jóval hosszabb a program, így arra is van lehetőség, hogy a kapitány megmutasson 1-2 balatoni nevezetességet az időjárás függvényében, persze, ha van ilyenre igény.

A programokat tetszés szerint lehet változtatni, de ezzel kapcsolatban mindenképpen előre egyeztetni kell a céggel, hogy minden gördülékenyen menjen és ne legyenek problémák.

A program tavasz elejétől egészen az ősz végéig ajánlott. Persze nagyon sok minden függ az időtől és az igaz, hogy tavasszal és ősszel már nem biztos, hogy lehet fürödni a tóban, de nyáron ez mindenképpen egy nagyszerű program tud lenni, pláne, ha jó idő van és a társaság szeret is fürdöni a magyar tengerben. A vitorlásokon megtalálható akkumulátoros LCD TV, audio rendszer, gyakorlatilag mindenféle modern technika. Sőt, még arra is van lehetőség, hogy egy fotó montázs videót levetítsünk a születésnaposnak. A hajók nagyjából 6-10 fő kapacitásúak, de igény szerint arra is van mód, hogy akár 20-30 fős társaság is együtt bulizzon.

A balatonpro.hu honlapon egyébként mindenféle információ megtalálható és a foglalást is intézhetjük a honlapon keresztül, mint ahogy mi is tettük.