A mozgás akkor okoz örömet, ha biztonságban érezhetjük magunkat közben

Fitness instruktorként nem riadok vissza a kihívásoktól. A mozgás az életem, és ez azóta így van, mióta az eszemet tudom. Akkor érzem magam a leginkább biztonságban, ha kellőképpen gondoskodtam az ezzel kapcsolatos elővigyázatossági intézkedésekről.

pannonsafe.hu

Én a pannonsafe.hu weboldalán keresztül találtam meg az ideális biztosítási formákat. A pénz minden esetben egy kényes téma, éppen ezért olyan szakembereket kerestem, akik megfelelő tudással vannak felvértezve pénzügyi fronton, és tanácsaikkal hozzásegítenek a megfelelő döntésekhez biztosításkötés terén.

Nemrég szerettem volna magán egészségbiztosítást kötni , így pénzügyi szakemberek segítségével igyekeztem erre vonatkozó információk után kutatni. Ajánlatot kértem a weboldalukon, és nagyon hamar vissza is hívott egy kedves kollégájuk, hogy átbeszélje velem a legfontosabb tudnivalókat. Azóta egy bizonyos összegű biztosítási díjat fizetek be minden hónapban, és ezért cserébe egy nagyon kedvező szolgáltatást kapok, amely garantálja, hogy káresetkor a biztosító fizet nekem. A káreset jelenthet súlyos költségeket okozó balesetet vagy betegséget. Egyértelmű, hogy az embernek egy ilyen helyzetben óriási szüksége van segítségre, én pedig nem szeretném a véletlenre bízni az ezzel kapcsolatos dolgokat.

Egy szerződéskötésre került sor tulajdonképpen, melyben egyedi feltételek is megfogalmazódtak. Erre mindenkinek számítania kell egy ilyen szerződéskötés esetében, hiszen változó lehet a biztosítási összeg, a vállalt önrész, vagy a biztosítás díja is. Éppen ez a személyre szabott feltételsor teszi lehetővé, hogy minden személy a lehető legideálisabb biztosítási formát választhassa ki magának.

Mivel a magánbiztosításnál egy szerződést írunk alá, ezért egyedi feltételekre is számítanunk kell: változó lehet a biztosítási összeg, a biztosítási díj, a vállalt önrész, de akár a biztosításba foglalt káresetek listája is – ez pedig lehetőséget ad arra, hogy mindenki a számára leginkább megfelelőt választhassa ki.

A pannonsafe.hu által felvilágosítást kaptam arról, hogy a magán egészségbiztosítással foglalkozó biztosítók többféle lehetőséget is felkínálhatnak. A szerződések egyik típusában a biztosító probléma esetén egy összeget fizet ki, a másik opció pedig az, hogy azonnal magát a kezelést, az egészségügyi ellátást finanszírozza.

Összegbiztosítások esetén egy fix összeggel segít a biztosító, amit a kezelésre, gyógyszerekre, az ezzel kapcsolatos útiköltségekre, vagy a tartós jövedelem kiesés okozta nehézségek orvoslására fordíthatunk. A szolgáltatás-finanszírozó biztosítás esetén ezzel szemben maga a biztosító téríti meg az egészségügyi ellátásunkat helyettünk, amit ráadásként meg is szervez a számunkra a partnerein keresztül, így nekünk emiatt nem kell, hogy fájjon a fejünk.

A privát egészségbiztosítás anyagi tekintetben a társadalombiztosítással ellentétben áll, itt a biztosítási díj, illetve a biztosított szolgáltatás erős kölcsönhatással van egymásra,– értelemszerűen minél többet fizetünk, annál nagyobb anyagi biztonságban tudhatjuk magunkat esetleges káreset bekövetkezése során. Ezen kívül egyéb szempontok is meghatározhatják a biztosítási díjakat. A kockázatarányos díj azt jelenti, hogy veszélyközösségi csoportokba teszik egészségi állapotuk során a biztosítottakat, és ennek alapján kerül meghatározásra a megfelelő havi összeg. Értelemszerűen ebből adódik az a tény, hogy minél fiatalabban sikerül megkötnünk egy biztosítást, annál jobb feltételekhez juthatunk hosszú távon, tehát az életkornak is jelentős szerepe van. Mint más biztosítóknál, itt is sokat nyom a latba a vállalt önrész szerepe. Ez az az összeg, ami a biztosítót terheli, ő vállalja ugyanis, hogy maga fedezi ezt a részt káresetkor.

A pannonsafe.hu által kínált opciók korrektek és professzionálisak, így amennyiben tanácsadásra van szükségünk, és biztosítás kötéssel kapcsolatban nem tudjuk, hogy merre is induljunk, vegyük fel velük bátran a kapcsolatot a weboldalukon keresztül.