A fitnesz cégünknek most már szép, IPA-mentes székhelye lehet

Az utóbbi években azt érzem, hogy kifejezetten előtérbe került az, hogy ki mennyire fitt. Nem feltétlenül rossz ez a tendencia, de azért érdemes odafigyelni arra, hogy ne essünk túlzásokba. A saját példámon keresztül tanultam meg, hogy ez bizony megtörténhet. Az egészséges életmód is lehet káros az egészségünkre. Ezt azonban nem túl nehéz kiszűrni, ha van egy kis önkritikánk és humorunk.

A lényeg szerintem az, hogy nem érdemes semmi olyat csinálni, amitől nem leszünk boldogok. Különösen igaz ez akkor, ha szabadidős tevékenységekről beszélünk. Annyi helyről hallhatjuk, hogy ezt meg azt kéne elérnünk az életben. Sok barátom van, aki komolyan elszomorodik, ha nem tud lefutni annyi kört a pályán, amennyit kitalált magának. Nem érdemes beleesni ebbe a csapdába. Ezért azt találtam ki, hogy alapítani fogok egy olyan céget, aminek a fő lényege az, hogy ezt az üzenetet hordozza, miközben fitnesz árukat értékesít.

Természetesen mindenki, aki már belevágta hasonló dologba a fejszéjét, tudja, hogy minden cégnek szüksége van székhelyre is. Régebben azt hittem, hogy ezt nagyon nehéz megoldani, azóta azonban, hogy rátaláltam a Topcégalapítás nevű oldalra, teljesen megváltozott a perspektívám ezzel a témával kapcsolatban. Egy egyszerű keresés során leltem rájuk, mikor beírtam a keresőmbe, hogy ipa budapest. Erre a kis ipa budapest kulcsszóra pedig az elsők között adta ki az előbb említett Topcégalapítás nevű oldalt.

Szeretem, ha valami elől van a keresőmben, úgyhogy nem kellett sokat gondolkoztam, rá is kattintottam az ipa budapest kiírásra. A Topcégalapítás oldalától megkaptam mindent, amire csak vágyhattam. A kinézete letisztult volt, ettől függetlenül látszott, hogy nem sajnálták az időt és a pénzt arra, hogy szép dizájnelemekkel is el legyen látva. Nekem ez egy nagy pozitívum volt, hiszen az online térben ez az egyik fő szempont, ami alapján el tudjuk dönteni, hogy az adott cég megbízható-e.

Mivel az ipa budapest kulcsszóra keresve érkeztem erre az oldalra, ezért persze kíváncsi voltam, hogy az adott székhelyem mellett mennyi iparűzési adót kell majd fizetnem. Bármilyen meglepő, a válasz nem volt olyan egyszerű, mint ahogy azt elsőre képzeltem. Ez azonban nem jelentett gondot. A Topcégalapítás több székhelyet is ajánl nekünk, attól függően, hogy milyen preferenciákkal rendelkezünk.

Ha nem feltétlenül ragaszkodunk ahhoz, hogy Budapesten alapítsuk meg a cégünk székhelyét, akkor lehetőségünk van Újlengyelben, egy IPA-mentes helyen megtennünk ezt. Én még korábban nem hallottam erről a településről és teljesen le voltam döbbenve, hogy ilyen kedvezményeket lehet elérni, ha az ő területükön alapítjuk meg a székhelyet. Elsőként egyébként ez az ajánlat túl jónak hangzott ahhoz, hogy igaz legyen. Ahogy azonban tovább olvastam róla, kiderült, hogy számos multi már kis is használta ezt a lehetőséget. Az ő sikerüket figyelve pedig egy kezdő vállalkozó is elgondolkozhat azon, hogy neki is megfelelő lehet az ajánlat.

A felsorolt dolgok miatt nagyon megbízhatónak találtam a Topcégalapítás oldalát, és nem is halogattam túl sokáig azt, hogy felhívjam őket. A hívásomra, meglepő módon, nagyon hamar válaszoltak. Nem vagyok hozzászokva sajnos ahhoz, hogy egy céget ennyire érdekeljen az, hogy mit gondol róluk az adott ügyfél. Itt azonban mindent könnyedén meg tudtunk beszélni, és nem kellett azt találgatnom, hogy milyen ajánlattal akarnak átverni. Összességében én nagyon elégedett voltam azzal, amit a Topcégalapítás tudott nekem nyújtani. Másoknak is teljes szívből ajánlom.