A fitness instruktor képzésen bizony rengeteg a tananyag

Nemrég elvégeztem egy csoportos fitness instruktor tanfolyamot. Abban nem vagyok biztos, hogy a közeljövőben órákat is fogok tartani, de egyáltalán nem bántam meg, hogy megcsináltam. Hiszen rengeteg új elméleti és gyakorlati ismerettel gazdagodtam. A tanfolyam végzése során és a záróvizsgákra is rengeteg írásos anyagokat küldtek, amelyeket egyénileg kellett kinyomtatnunk. Nem mondom, olcsóbb volt, mint a tankönyvek, de elég sok pénzem ment el a nyomtatásra így is. Annyit használtam a készüléket, hogy ki is fogyott a patron.

Mivel azonban a nyomtató nálunk mindennapi használatban van, a nyomtatoalkatreszhu webshop segítségével rendelnem kellett újakat, színeset és fekete-fehéret is. Szerencsére a nyomtatoalkatreszhu -n rögtön ráakadtam a miénkhez valókra és le is adtam a rendelést. Ehhez csupán a kosárba kellett raknom a patronokat, kitöltenem a vásárlóra, a szállításra és a számlázásra vonatkozó adatokat, majd kiválasztanom a fizetés módját (amely lehet bankkártyás, utánvétes, előre utalásos és banki átutalásos is). Meg persze a szállítási opciók közül is ki kellett választanom a nekem megfelelőt. Természetesen a házhoz szállítást kértem, melyet a GLS futárszolgálat végez el mindennap 8 és 17 óra között.

nyomtatoalkatreszhu

A nyomtatoalkatreszhu oldalán bruttó 5000 Ft a rendelés legkisebb összege, persze ha az ember vesz két patront, akkor ezt máris sikerült elérni, sőt meghaladni sem túl nehéz. Már másnap ki is hozták a patronjaimat, amiket rögtön be is helyeztem a nyomtatóba. Szerencsére jókat rendeltem, így újra tudtunk nyomtatni. De ha egyébként rossz lett volna, vissza lehet küldeni. Sőt, a gyártók garanciát is vállalnak a termékekre, ennek időtartama márkánként eltérő.

Ez volt tehát az én “hogyan lettem fitness instruktor” történetem a nyomtatás szemszögéből. Amíg órákat nem tartok, az otthoni tornákat mindenképpen folytatom és készítem saját magamnak az edzésterveket. A csoport meg majd egyszer csatlakozik hozzám.